HTML

lefogyhatsz

33éves kor, férj és két kisfiú, 200nm-es háztartás. Mégis belevágtam a nyári 35 fokos melegben, mert elég volt, változtatni, változni akartam.

Menü

Friss topikok

Címkék

Hatodik és hetedik alaptétel

2013.12.18. 09:21 :: Kriszti_

image_1387354826.jpg_2560x1600

Hatodik alaptétel: a vacsora valahol a reggeli és az ebéd között helyezkedik el mennyiségben. 2szelet kenyér bőséges zöldséggel, feltéttel. Ha főtt étel, akkor kevesebb, mint az ebéd.

Hetedik alaptétel: a nap folyamán bőséges mennyiségű folyadékot fogyasztunk, tiszta víz, tea formájában. Ha gyümölcs levet szeretnénk, a lehetőleg 10 órai, vagy uzsonna időben fogyasszuk, és már csak kekszet együnk, gyümölcsöt ne. A gyümölcs levek sok gyorsan felszivodó szénhidrátok tartalmaznak, amik roppant gyorsan cukorrá alakul át, a szervezetünk számára azonnal felhasználható formában.

Szólj hozzá!

Címkék: étkezés;

A bejegyzés trackback címe:

https://lefogyhatsz.blog.hu/api/trackback/id/tr505697562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása