HTML

lefogyhatsz

33éves kor, férj és két kisfiú, 200nm-es háztartás. Mégis belevágtam a nyári 35 fokos melegben, mert elég volt, változtatni, változni akartam.

Menü

Friss topikok

Címkék

10 kg--10 hét alatt

2013.12.12. 16:12 :: Kriszti_

image_1386860920.jpg_1600x900

Hatásvadász cím, de igaz, garantálom ,

 

ha a következő napokban megisztott egyszerű szabályokat betartod és több, mint 10kg felesleg van rajtad garantálom, hogy átlagosan heti 1kg-tól tudsz fenntartható módon elköszönni, úgy, hogy nem kell a visszahízástól tartanod,

Még akkor sem, ha kilengesz!

1. alaptétel: két étkezés között null kalória. Ez azt jelenti, hogy SEMMIT nem eszünk-iszunk, ami beindítja az emésztést, ami vércukorszint ingadozást idéz elő!

Ez látszólag nem egy nagy dolog, azonban annál fontosabb, a null kalória azt jelenti, hogy inni is vizet, ízesítetlen teát iszunk. Nem kóstolunk bele semmibe!

és mivel ez az első nap, ajándékképp a második szabályt is megosztom:

2. alaptétel: az étkezések 2-4óránként követik egymást. Legkevesebb 2 óra teljen el az étkezések között, de 4-nél semmiképp nem több!

Ideális esetben kb. 3 óránként eszünk, de 2 óra elteltével már elkezdünk érezni valamit gyomor tájékán! Ha ez eljön akkor tudhatjuk, felgyorsult az emésztésünk!

holnap folytatom......

Szólj hozzá!

Címkék: étkezés;

A bejegyzés trackback címe:

https://lefogyhatsz.blog.hu/api/trackback/id/tr945687734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása